FIT Brățară - EDVIN

48,07 lei

80,12 lei

Produs nou

Brand-uri brățări X-MOMO

Bijuterii și pandantive de la furnizori verificați din întreaga lume, specializați în bijuterii de costume - brățări și componentele acestora. În cazul în care mărfurile sunt în stoc, vând în termen de două zile lucrătoare. În cazul cerințelor individuale, termenele de livrare sunt convenite de comun acord.

Mai multe detalii

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 loyalty point that can be converted into a voucher of 0,97 lei.


 1 people bought this

FIT Bratara ne reprezinta stilul tau de viata. Brățările sunt de asemenea potrivite pentru a-ți motiva pe cei dragi. Perlele sunt fixate elastic flexibile, astfel sunt perfecte pentru purtarea la sala de sport, dar, de asemenea, sunt potrivite pentru uzura de zi cu zi. Brățara este la dorințele dvs., orice schimbări și cerințe din partea dvs. sunt binevenite.

Minerale folosite în brățară: coral roșu, cristalul crăpat

Componente: negru metal halteră din aur de 19 x 8 mm și altele componente

Dungimea diametrului: Ø 8 mm

Durata: individuale, pentru a fi scrise la comanda într-o notă, circumferința mâinii NU este strânsă.

Îngrijire: Pentru conservarea pe termen lung a stării inițiale a brățării este recomandat sa nu-l expune la transpirație excesivă și, de asemenea, pentru a evita apa sau alte lichide. Pietrele pot fi, de asemenea, predispuse să cadă de la o înălțime.


Producem bratari la comanda conform dorintelor dumneavoastra. Vă cerem să aveți răbdare dacă am întârzia producția.

 

No customer reviews for the moment.

Write a review

30 products in category: