Oglindă cu ceas de perete lipicios - Chei tubulare, dimensiune: 40 x 40 cm

82,60 lei

137,66 lei

Produs nou

Ceasuri de perete adezive pentru animarea casa ta. Orele de oferta ricoșează perfect fiecare perete și interior. Aceste ore, vă rugăm pentru toată lumea. Mai multe restante pentru tine!

 

Mai multe detalii

By buying this product you can collect up to 2 loyalty points. Your cart will total 2 loyalty points that can be converted into a voucher of 1,93 lei.


 2 people bought this

Ore adeziv unic ca pictura - decor.

Ceasuri de perete adezive sunt echipate cu mișcări de calitate pentru baterii secundare AA 1.5V, care se caracterizează prin tăcere perfectă. Mișcarea și mâinile sunt realizate din oțel lustruit de înaltă calitate, care sunt, practic, fixate pe perete. Instalarea este foarte simplu și ușor chiar și pentru un începător. Alte părți ale orelor de oglindă sub formă de cifre sau de alte forme sunt echipate cu o suprafață de auto-adeziv, doar lipi de perete sau de a folosi bandă adezivă cu două fețe. Acest model se potrivește nu numai în camera de zi, birou sau bucătărie, dar și în alte domenii, care reînvie inițial orice perete interior.

Dimensiunea etichetei, aproximativ în numele produsului
Lungime înțelept: 135 mm.

Suntem o companie de producție, care este angajată în fabricarea de ceasuri și decorațiuni din plastic și lemn. Ceasul este unic prin design și îndepărtarea ulterioară a ceasului de perete 3D fără probleme de perete.

 

 
Informații tehnice:
* Material: acril
* Culoare: Incolor, vopsea de culoare
* Mișcarea: cuarț
* baterii AA determinate:
* Număr de baterii: 1
* Baterii incluse: Nu
* Dimensiuni: Lungime aprox: 60 cm, lățime: 40 cm
* Grosime: 0,6 până la 8 mm
* Finisaj: Oglinda, acril, Melamina, Vopsea
* Culoare imagine poate denatura umbra reală
* Personalizat durează șapte zile.

 

Alegerea culorilor RAL probe ore. roducția durează 7 zile calendaristice de la comanda. Pentru a tasta nota. O descriere detaliată a ceea ce doriți să modificați.
producția de piese personalizate. Model: Vă rugăm să schimbați modelul de culoare RAL1007 numere și mișcarea și mâinile lăsate în starea sa inițială, sau ....

 
Sampler de culori RAL:
 

 

 

 

No customer reviews for the moment.

Write a review

30 products in category: